top of page
logo.png

We give dreams wings  Nous donnons des ailes aux rêves.

Wat & Wie

2-1.png
6.png

époustouflant is een initiatief om cabaret, variété, ballet en circus financieel en artistiek te ondersteunen. Het is onze missie om deze kunstvormen enerzijds geliefd te maken bij een breed publiek en anderzijds om ze financieel rendabel te maken om het vederbestaan op lange termijn te garanderen.

 

époustouflant is een project van ondernemer en imagineer Jasper Gasia en zijn creatieve team. Met jarenlange ervaring in de entertainment sector (o.a. Stage Entertainment, Disney, Warner Bross, Studio 100 en Universal) en de internationale zakelijke markt (Nestlé, P&G, KLM, Porsche,...) is Jasper dé aangewezen persoon om ideeën en concepten om te vormen tot een succesvolle realiteit. Samenwerkingen met internationaal gerenomeerd bureau Dragone, Puy du Fou en Disney designer Eddie Sotto zetten de toon voor hoog kwalitatieve resultaten die een sterke ROI bewerkstelligen.

Centraal staan het uitwerken én uitdragen van krachtige brands en ervaringen die bezoekers vinden, binden en blijven boeien. époustoufant focust zich op investeringen in en het ondersteunen van verheven live performance kunstvormen.

De passie en de ervaring van ons team? Varieté, circus en cabaret! Van Cirque d'Hiver, Lido en Moulin Rouge in Parijs tot het Wereldkerstcircus in Amsterdam, Bolshoi Ballet in Moskou, het festival du  in Monte-Carlo en unieke producties als La Perle in Dubai of Sleep No More in Shanghai en New-York; Onze ervaring vormt in combinatie met Jasper's unieke visie een recept voor succes dat door ondernemingen in elke sector gesmaakt wordt.

Zit je in de pluimen of pailletten? Klaar om te floreren? Geef ons een seintje en we kijken hoe we jouw dromen vleugels kunnen geven. We lichten namelijk al deze beknopte info graag uitgebreid toe.

Enkele projecten

Een kleine greep uit recente projecten. Wil je meer weten of zien? Spreek ons aan!

Contacteer Ons

Stel zonder aarzelen je vraag, wij beloven een constructief antwoord waar je een stap verder mee komt onderweg naar je doelen.

Je bent een stap dichter bij je doelen. Tot snel!

3.png
bottom of page